Distansbackup

Med distansbackup säkerställer ni er data på ett tryggt, smart och enkelt sätt.

Fast månadskostnad, växla upp eller minska backupbehovet över tiden och slipp administrationen. Sen ansvarar vi även för att backupen lagras säkert, att den tas och framförallt garanterar att den kan också kan återställas. Lugn och ro för er helt enkelt.

Vi erbjuder olika anslutningsmöjligheter. Vi kommer också ut till er och gör installation och genomgång på 1-2 servers av backupagenten. Därefter kan ni själva sköta installationen av backupagenterna ute i landet. Självklart finns vi här under tiden och efter om ni skulle vilja. Vi har även stöd för nära på alla i branschen förekommande operativsystem och applikationer. Med samma teknik backar vi även PC.

Vill du veta mer? Vad är skillnaden mellan olika backup-lösningar? Kontakta oss berättar vi.

Ibland kan det vara svårt

… att veta vad man behöver hjälp med.
Då brukar vi presentera två alternativ:

I slutändan brukar de båda alternativen leda till samma mål. 

“Britt´s lösning för backup över internet ger oss både säkerhet och smidighet. Eftersom vi är en kommun med diverse känslig information, så har vi valt en krypterad lösning där endast vi på IT-enheten har krypteringsnyckeln. Att administrera lösningen och t ex göra återläsningar, via det webbaserade gränssnittet gör de hela väldigt enkelt och smidigt.”

Daniel Lingblom, IT-samordnare på Sala Kommun

Svenska Datahallar

Många av våra kunder har krav på lagring på Svensk mark.

Därför har vi 3 egna drifthallar, två primära och en sekundär. Vår största datahall ligger i Västerås och har högsta lås- och säkerhetsklass, SS EN1047, samma nivå som banker och är helt självförsörjande på ström med eget reservkraftverk. Härifrån utgår all vår IT-Drift till alla våra kunder oavsett ort.

1012 Driftavtal i datahallarna
170 000 slutanvändare

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.