Distansbackup

Med distansbackup säkerställer ni er data på ett tryggt, smart och enkelt sätt.

Fast månadskostnad, växla upp eller minska backupbehovet över tiden och slipp administrationen, några av fördelarna. Sen ansvarar vi även för att backupen lagras säkert, att den tas och framförallt garanterar att den kan också kan återställas. Lugn och ro för er helt enkelt.

Vi erbjuder olika anslutningsmöjligheter. Vi kommer också ut till er och gör installation och genomgång på 1-2 servers av backupagenten. Därefter kan ni själva sköta installationen av backupagenterna ute i landet. Självklart finns vi här under tiden och efter om ni skulle vilja. Vi har även stöd för nära på alla i branschen förekommande operativsystem och applikationer. Med samma teknik backar vi även PC. Fråga oss så berättar vi mer.

Frågor eller funderingar?

Vill du veta mer om våra tjänster eller har du andra funderingar?

“Britt´s lösning för backup över internet ger oss både säkerhet och smidighet. Eftersom vi är en kommun med diverse känslig information, så har vi valt en krypterad lösning där endast vi på IT-enheten har krypteringsnyckeln. Att administrera lösningen och t ex göra återläsningar, via det webbaserade gränssnittet gör de hela väldigt enkelt och smidigt.”

Daniel Lingblom, IT-samordnare på Sala Kommun