Backup Veeam

Molnbaserad backup på era villkor - med vår support - Enkelt och smidigt.

Med din egen Veeam-miljö kan du använda vår lagring som repository för dina backuper.

  • Backup i molnet
  • Återställningstest vid varje backuptillfälle
  • Lagring i våra svenska datahallar
  • Säker kryptering och krypterad SSL-förbindelse
  • Administrera själva och håll koll på era backuper
  • Välj antal återställningspunkter – dag, vecko- eller månadsbackuper

Från 89:- /månad / server

Smidigt
Kostnadseffektivt
Säkert

Men hur funkar det?

Hosted offsite backup: Dina säkerhetskopior på data skickas till våra datacenter via en säker och krypterad SSL-förbindelse utan att ytterligare Veeam licensiering krävs.

Full insyn och kontroll: Genom Veeam säkerhetskonsol har ni full kontroll och åtkomst på er backupdata. Via konsolen kan ni även se förbrukad lagring, göra återställning av backupdata och få påminnelser om förnyelser samt lagringsstatus.

En modern säkerhetskopiering: Med Britt Veeam Cloud Connect får du tillgång till en modern backup-teknik, inbyggd WAN-acceleration, alltid inkrementella säkerhetskopior, GFS (grandfather-father-son) retention policy och mer – allt inbyggt i en och samma produkt.

Veeam Cloud Connect licens: Om ni redan har en Veeam Backup & Replication backup-infrastruktur samt licenser räcker det med att addera till denna tjänst genom ett fåtal klick i ert egna administrativa gränssnitt.

När ni har tecknat er för tjänsten får ni anslutningsuppgifter av oss och kan sedan sätta upp ett extra backup-copy-jobb som skickar en kopia av backupdatat till Britts Veeam Cloud Connect-tjänst. Smidigt är ordet. Hör av dig hjälper vi er igång.

Ladda ner Vem produktblad

Ibland kan det vara svårt

… att veta vad man behöver hjälp med.
Då brukar vi presentera två alternativ:

I slutändan brukar de båda alternativen leda till samma mål. 

“Valet av Britt som leverantör av drift- och support för vår IT-miljö grundade sig på noggranna undersökningar och valideringar där deras lösning var den säkerhets-, tekniskt- och servicemässigt bästa.”

TORBJÖRN PETTERSSON, VD INGENJÖRSGRUPPEN STÅHLKLOO AB

Vår drifthall

Många av våra kunder har krav på lagring på Svensk mark – Då är våra egna datahallar perfekta.

Därför har vi 3 egna drifthallar, två primära och en sekundär. Vår största datahall ligger i Västerås och har högsta lås- och säkerhetsklass, SS EN1047, samma nivå som banker och är helt självförsörjande på ström med eget reservkraftverk. Härifrån utgår all vår IT-Drift till alla våra kunder oavsett ort.

Är du nyfiken och vill se vår drifthall live eller veta mer om våra hallar och vad fördelarna är med att ha drift på svensk mark? Hör av dig så återkopplar vi så snart vi bara kan.

Skyddsklass 3

Larm och lås håller skyddsklass 3. Larm finns för inbrott, temperatur, brand och fukt. Sju stycken videokameror med inspelning och två veckors lagring av videomaterial.

EU-standard EN1047

Drifthallen är byggd enligt högsta Svenska SIS-norm och EU:s standard för säkra drifthallar, EN1047. Maximalt antal rackplatser är 45, vilket ger 5760 fysiska servrar. I dag driftas cirka 700 servrar (fysiska och virtuella).

Temperatur +22 °C

Rumstemperatur +22 °C ±2 °C. Relativ luftfuktighet 45 % RH ±5 %.
Elva redundanta kylaggregat matas med fjärrkyla, med automatisk överkoppling till kranvatten vid bortfall av fjärrkyla. Hallen förbrukar cirka 18 kubikmeter per timme.

PUE 1.27

Sju UPS:er med en totalkapacitet på 300 kWh ger en drifttid på 30 minuter vid full last.
Dieseldrivet reservakraftaggregat (577 A, 400 kVa, 435 hk & 320 kW). Bränsleförbrukning 25 l/tim. Drifttid 40 timmar (utan påfyllning). Startar automatiskt efter tre sekunder och levererar full effekt efter femton. EcoPar specialdiesel för minskade avgaser och skonsam drift. Funktionskontroll en gång per månad.
Ställverk med en kapacitet på 1000 Ampere och möjlighet till full bypasskoppling på upp till nio UPS:er. Full inkopplings automatik vid strömbortfall och övergång till reservkraftsdrift.

Brandklass IE120

Brandsläckningssystem med Novec 1230, en ren, kondenserad, miljövänlig gas. Den är trycksatt med nitrogen till 25 bar, och förvaras i tre separata stålbehållare på 100 liter.
Två redundanta detektorer Micra 100 övervakar drifthallen kontinuerligt. Luft leds in i detektorns laserkammare där en exakt mätning av luftens fördunkling sker, vilket leder till en mycket snabb detektering.

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.

105 Medarbetare

Vi letar alltid efter fler talanger. Kanske är det just du som ansluter till vår familj.

340 MSEK

Med medvind i ryggen ser vi en positiv utveckling med hög efterfrågan och sunda finanser.

1002 Driftavtal

Vi älskar det vi gör och i vår drifthall blir det aldrig trångt eller fullbokat. Vi har rum för er också.

Kundreferenser