Backup Office 365

Visste du att, de flesta företag bara är ett enda lösenord ifrån att radera hela företagets 365-filer?

Många företag har inte en backup på sin O365 miljö. Med vår moln-till-moln tjänst kan vi backa din O365 tennant för att säkra ditt företags IT-miljö. SkyKick Cloud Backup erbjuder den mest kompletta Office 365-säkerhetslösningen på marknaden. Känns det rörigt? Lugn vi hjälper er.

Från 35:- /användare/månad

One-click restore
Blixtsnabb sökning
Obegränsad backup

Förlorad data kan inträffa, och även i molnet. Med SkyKick har ni en trygg och smidig backuplösning för hela O365. SkyKick Cloud Backup för Office 365 är en moln-till-moln tjänst som erbjuder obegränsad backup, blixtsnabb sökning och one-click restore av tex Office 365 Exchange-e-post, kalender, kontakter, publika mappar och mer.

Tillsammans med inbyggda Office 365-funktioner levererar Cloud Backup en komplett molntjänst för dataskydd och återställning. Smidigt och tryggt – Fråga oss berättar vi mer.

Ibland kan det vara svårt

… att veta vad man behöver hjälp med.
Då brukar vi presentera två alternativ:

I slutändan brukar de båda alternativen leda till samma mål. 

Omfattande Office 365-dataskydd

Exchange Online Backup: E-post, kalender, kontakter, uppgifter, anteckningar, tidskrifter, offentliga mappar

SharePoint-säkerhetskopiering: Webbplatssamlingar, undersidor, listor, mappar, filer, versioner

OneDrive för Business Backup: Fullständigt konto, mappar, filer, versioner

Grupper och Teams Backup: Konversationer, kalender, filer, anteckningsböcker, teamwebbplatser mm

Flera individuella återställningsalternativ

Full återställning av webbplatser, undersidor, listor, postlådor, OneDrive för Business-konton, Office 365-grupper mm.

Återställning av e-postmeddelanden, filer, versioner, listobjekt, konversationer mm.

Omedelbar återställning av postlådor och OneDrive för Business-konton

Pålitlig och säker

SkyKick Cloud Backup använder branschledande 256-bitars kryptering i vila och 128-bitars i transit. Din data lämnar aldrig Azure-miljön, vilket garanterar alla de inneboende säkerhets- och efterlevnadsfunktionerna som Azure erbjuder.

Upp till 6 säkerhetskopior per dag

SkyKick Cloud Backup tar flera ögonblicksbilder med regelbundna intervaller under dagen. Detta säkerställer att säkerhetskopiorna följer dina kunder.

Prata SkyKick med oss! Vi finns här för att hjälpa er igång.

Vanliga frågor

Vilka potentiella risker finns det med molntjänster?

Att använda molnbaserade tjänster kan erbjuda betydande fördelar med avseende på skalbarhet, kostnad, produktivitet och effektivitet mm. Molnet utgör dock fortfarande en del säkerhetsrisker för användare eftersom virus, ransomware och andra risker fortfarande kan påverka användardata i molnet. Faktum är att 32% av företag påverkas av dataförlust i molnet vid någon tidpunkt, men de vanligaste orsakerna är användarfel, dvs den mänskliga faktorn (64% av fallen) och skadliga attacker (20%).

Är SkyKick HIPAA kompatibel?

Ja, SkyKick uppfyller alla HIPAA-krav från en affärspartner. När en täckt enhet slutför och undertecknar vårt Business Associate Agreement (BAA) kan SkyKick skapa ett HIPAA-kompatibelt Cloud Backup-abonnemang.

Är det ens möjligt att förlora data när molnet används?

Ja, företag som använder molnet riskerar fortfarande att förlora data. Som rapporterats av IT Compliance Policy Group, ett branschforskningsföretag, påverkas 32% av företagen av dataförlust i molnet. Dataförlust kan uppstå av ett antal olika orsaker - från oavsiktlig radering till skadliga attacker som virus och ransomware. Att ha data i molnet skyddar dig inte nödvändigtvis från dessa hot.

Vilka är fördelarna med Cloud Backup?

En O365 backup-lösning som SkyKick Cloud Backup ger ett antal fördelar. Det fungerar lite som en försäkring för kritisk produktivitetsdata - och som utvidgar Microsofts ursprungliga datalagringspolicy. Specifikt ger det ett kraftfullt backupverktyg för viktiga produktivitetstillgångar som används av företag - inklusive Exchange Online, SharePoint och OneDrive och de senaste samarbetsverktygen som Office 365 Groups och Microsoft Teams. Du som kund kan således snabbt och exakt återhämta dig från olyckliga incidenter med dataförlust med minimal störning, vilket minskar eventuella kostnader för förlorad data och drift.

Hur integreras SkyKick Cloud Backup med Office 365?

SkyKick Cloud Backup fungerar parallellt med O365, men från ett Office 365-abonnemang. SkyKick är en extra tjänst som kan kopplas på till era befintliga O365 abonnemang och licenser. Fråga oss berättar vi mer hur det fungerar.

Vilken typ av data kan skyddas med SkyKick?

SkyKick Cloud Backup är en marknadsledande Office 365-säkerhetslösning för företag. Dess backup-omfattning inkluderar den kompletta uppsättningen av Office 365 produkter, från Exchange Online-information (e-post, kalendrar, kontakter, anteckningar, etc.) till SharePoint-bibliotek och data, OneDrive-filer och mappar och data som lagras och används av Office 365 Groups och Microsoft Teams.

Vad kostar det?

Från 35:- per användare och månad, beroende på antal mm. Hör av dig till oss kollar vi på ett exakt pris baserat på era behov.

Kundreferenser

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.

105 Medarbetare

Vi letar alltid efter fler talanger. Kanske är det just du som ansluter till vår familj.

340 MSEK

Med medvind i ryggen ser vi en positiv utveckling med hög efterfrågan och sunda finanser.

1002 Driftavtal

Vi älskar det vi gör och i vår drifthall blir det aldrig trångt eller fullbokat. Vi har rum för er också.