Intranät

Den digitala arbetsplatsen med SharePoint som nav

Den digitala arbetsplatsen handlar om att få ordning på alla verktyg, processer, dokument och applikationer – så att alla hos dig kan samarbeta smidigare. Med SharePoint som nav gör vi det enklare att söka, dela och hantera information och program, och du väljer själv om du vill lägga upp allt som en portal eller en applikationsplattform. Allt integrerat med Microsoft Office 365.Alla projekt och processer kan få samma struktur och rutiner. Alla nya projekt kan startas upp på samma sätt. I admingränssnittet styr du själva upplägget och kan skapa arbetsroller, tilldela arbetsuppgifter och följa upp arbetet.

Fördelar med SharePoint:

Missar inget
Projektkontroll
Ordning och reda
Dela ut uppgifter
Alla jobbar lika
Snabb ROI

Enklare att dela – smidigare samarbete

Gruppwebbplatserna i SharePoint gör det enklare för alla projektteam och avdelningar att samarbeta. Anpassa webbplatsen efter hur teamen jobbar bäst ihop. Dela filer, data, nyheter och resurser – även med teammedlemmar utanför organisationen och på PC, Mac och mobilt.

Informera och engagera organisationen

Genom att dela gemensamma resurser och program på portaler kan alla samarbeten i organisationen bli effektivare. Öka teamkänslan med bättre information via intranätet. Förmedla budskapet via snygga kommunikationswebbplatser. Och håll dig informerad med anpassade nyheter på SharePoints startsida och i SharePoint-mobilapparna.

Dra nytta av er gemensamma kunskap

Med kraftfulla sökfunktioner och smarta sätt att hitta information, expertis och insikter är du aldrig mer än ett klick bort från välgrundade beslut och åtgärder. SharePoints innehållshantering, med kontakter och konversationer som visas i Yammer, hjälper organisationen att ha kontakt och att dela med sig av kunskapen.

Vässa dina affärsprocesser

Öka produktiviteten med nya sätt att utföra allt från enklare uppgifter som aviseringar och godkännanden till komplexa arbetsflöden. SharePoint-listor, SharePoint-bibliotek, Microsoft Flow och PowerApps ger dig helt nya formulär, arbetsflöden och egna appar för alla slags enheter.

Frågor eller funderingar?

Vill du veta mer om våra tjänster eller har du andra funderingar?

“Den digitala arbetsplatsen förkortade våra projektstarter med en arbetsdag”

Oxelösunds Hamn

Intranät på en vecka

Intranät på en vecka, eller vårt BAS paket ger dig alla funktioner du behöver. Det är skapat för att få ert interna samarbete att fungera mer effektivt, och ni kan designa det helt efter era specifika behov, så att det stödjer och underlättar den interna kommunikationen på bästa sätt.

Pris från 30.000 kr eller månadskostnad 850:-/mån

En startsida med företagsinformation t.ex. nyheterEn mall för projektplatser/samarbetsytorÅtkomstreglering till mappar och dokument med hjälp av rättigheter från ADDokumenthantering med versioner och aviseringarMall för handböcker t.ex. personalhandbok

Enklare arbetsflödenSökbar informationDiskussionsforumEnklare designförändringarMobilanpassat

Bygg ut och bygg på

Börja med Intranät BAS, det är både enkelt och kostnadseffektivt. Lär er arbeta med det och sen kan vi bygga på en rad olika sköna funktioner. Tillexempel: