Intranät

Den digitala arbetsplatsen med SharePoint som nav

Den digitala arbetsplatsen handlar om att få ordning på alla verktyg, processer, dokument och applikationer – så att alla hos dig kan samarbeta smidigare. Med SharePoint som nav gör vi det enklare att söka, dela och hantera information och program, och du väljer själv om du vill lägga upp allt som en portal eller en applikationsplattform.

Allt integrerat med Microsoft Office 365. Alla projekt och processer kan få samma struktur och rutiner. Alla nya projekt kan startas upp på samma sätt. I admingränssnittet styr du själva upplägget och kan skapa arbetsroller, tilldela arbetsuppgifter och följa upp arbetet.

Från 30.000 SEK
Från 850 SEK / månad

Intranät på en vecka

Intranät på en vecka, eller vårt BAS paket ger dig alla funktioner du behöver. Det är skapat för att få ert interna samarbete att fungera mer effektivt, och ni kan designa det helt efter era specifika behov, så att det stödjer och underlättar den interna kommunikationen på bästa sätt.

Pris från 30.000 kr eller en fast månadskostnad 850:-/mån

Fördelar med SharePoint:

Missar inget
Projektkontroll
Ordning och reda
Dela ut uppgifter
Alla jobbar lika
Snabb ROI
Enklare att dela - Smidigare att samarbeta

Gruppwebbplatserna i SharePoint gör det enklare för alla projektteam och avdelningar att samarbeta. Anpassa webbplatsen efter hur teamen jobbar bäst ihop. Dela filer, data, nyheter och resurser – även med teammedlemmar utanför organisationen och på PC, Mac och mobilt.

Informera och engagera organisationen

Genom att dela gemensamma resurser och program på portaler kan alla samarbeten i organisationen bli effektivare. Öka teamkänslan med bättre information via intranätet. Förmedla budskapet via snygga kommunikationswebbplatser. Och håll dig informerad med anpassade nyheter på SharePoints startsida och i SharePoint-mobilapparna.

Dra nytta av er gemensamma kunskap

Med kraftfulla sökfunktioner och smarta sätt att hitta information, expertis och insikter är du aldrig mer än ett klick bort från välgrundade beslut och åtgärder. SharePoints innehållshantering, med kontakter och konversationer som visas i Yammer, hjälper organisationen att ha kontakt och att dela med sig av kunskapen.

Vässa dina affärsprocesser

Öka produktiviteten med nya sätt att utföra allt från enklare uppgifter som aviseringar och godkännanden till komplexa arbetsflöden. SharePoint-listor, SharePoint-bibliotek, Microsoft Flow och PowerApps ger dig helt nya formulär, arbetsflöden och egna appar för alla slags enheter.

Ibland kan det vara svårt

… att veta vad man behöver hjälp med.
Då brukar vi presentera två alternativ:

I slutändan brukar de båda alternativen leda till samma mål. 

“Den digitala arbetsplatsen förkortade våra projektstarter med en arbetsdag”

Oxelösunds Hamn

Bygg ut och bygg på

Börja med Intranät BAS, det är både enkelt och kostnadseffektivt. Lär er arbeta med det och sen kan vi bygga på en rad olika sköna funktioner.

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.

105 Medarbetare

Vi letar alltid efter fler talanger. Kanske är det just du som ansluter till vår familj.

340 MSEK

Med medvind i ryggen ser vi en positiv utveckling med hög efterfrågan och sunda finanser.

1002 Driftavtal

Vi älskar det vi gör och i vår drifthall blir det aldrig trångt eller fullbokat. Vi har rum för er också.

Kundreferenser

Vi ska vara bäst på miljö och återvinning

Allt vi gör påverkar vår omvärld i någon form. Därför är det så viktigt tycker vi att arbeta med hållbarhet i allt vi gör från affärer, leverans och daglig verksamhet. Därför är bl.a alla våra bolag miljöcertifierade enligt ISO 140001.

Vad krävs för att få ett ISO 14001 certifikat?

  • Organisationen har ett kvalitetsledningssystem som uppfyller kraven i den standard som ska tillämpas 
  • Systemet är en naturlig del av organisationens dagliga verksamhet 
  • Systemet är beskrivet 
  • System och beskrivning underhålls löpande
  • Att verksamheten blir granskad mot kraven i ISO 14001:2015 av ett ackrediterat certifieringsorgan

Vad är PUE-tal?

PUE-tal används som ett mått på hur ”grön” en datahall är. PUE innebär att den totala tillförda energin (kyla, UPS:er, belysning, ventilation och övrig el) till en data/serveranläggning divideras med den energi som endast förbrukas av servrar och annan utrustning som kan hänföras till datorer/servrar.

Ett PUE-tal för en omodern anläggning kan idag ligga på ända upp till 2,0 och däröver. Ett PUE på 2,0 innebär att för varje watt IT-energi som förbrukas, går lika mycket åt för kylanläggningar och lokaler. Vår drifthall i Västerås har PuE-tal på 1,27.