PIA – Processhanteringssystem

Blir det lätt lite för många bollar i luften? Ta en kik på Pia.

Pia skulle kunna vara en skön kompis till Britt, men i det här fallet är det ett smart processhanteringssystem, utvecklat av Britt. Pia är framtaget för att skapa rutin och kontroll över olika former av processer. Det kan vara allt från ledningsmöten till nyrekryteringar. Ja egentligen allt som inkluderar någon form av process, oavsett storlek. Pia står för ”Process Information Automatisation”

Boka verksamhetsstöds-fika med Britt

Vill du veta mer? Jag svarar gärna på frågor eller funderingar om hur vi kan hjälpa er.

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}

Ta tillexempel det här med nyanställningar. Ett vanligt scenario är att man har en grov koll och struktur på vad som då ska ske när det börjar en ny medarbetare, men som sen kanske inte alltid fungerar helt 100 som det var tänkt. Datorn ska vara beställd och helst på plats till rätt dag. Telefonen kanske har kommit men finns det ett abonnemang? Har vi beställt AD och behörighet till allt och fungerar verkligen e-post kontot? Hur var det med larm, vem ansvarade egentligen för det?

Med Pia kommer ni att ha full kontroll på allt det där, när det börjar en ny medarbetare. Och det smarta är, att ni även kommer att ha det när/om personen slutar. För vem stänger egentligen av behörigheter till alla system och ser till att abonnemang är avslutade? Jo, Pia.

Fördelar:

Spar arbetstid
Struktur och rutin
GDPR-efterlevnad

Pia fungerar så att du skapar och bygger den process du vill, hur du vill, hur många du vill.

Det fina är att du bara gör det en gång för samma process, sen sköter systemet resten. Du skapar hur många processhanteringssystem i Pia du vill, olika storlek och olika nivåer, oavsett vad kommer Pia att hålla ordning på alla delar. Det fina med Pia är också att hon är GDPR-smart. Om anställda vill bli bortglömda efter avslutad anställning tillexempel, är det en skön känsla att veta att all information även gått baklänges och tagits bort eller avslutats i alla bolagets system. Fint va?

Pia finns som tjänst. Smidigt och enkelt. Fråga oss eller boka en IT-fika berättar vi mer.