Ledning – och kvalitétssystem

Med ett bra ledning- och kvalitetssystem får ni ordning och reda på företagets lednings-, styrning- och kvalitetsdokument.

Med tillexempel versionshantering, rättighetsstyrt och sök- och filtreringsfunktioner får ni full koll och enklare arbetsflöden. Systemet kan också göras interaktivt vilket är en stor fördel till externa som kanske inte själva jobbar i det dagligen. Klicka på en process eller fas och alla tillhörande dokument ligger samlat. Smidigt och med senaste version. Perfekt för tillexempel ISO-dokument.

Spelar ni mycket mail-pingis hos er?

Många företag är rätt duktiga på att maila varann. Oj va vi mailar. Fram och tillbaka. Kanske ska det granskas, det ska göras ändringar, det ska granskas igen och sen vidare för slutgodkännande. Det blir lätt många versioner, men det blir också mycket plats på mailservern som tas upp. Ur ett IT-säkerhetsperspektiv finns det också nackdelar med att ha dokument fladdrande på mail mellan oss, de bör höra hemma på sin ordinarie plats för att säkerställa så långt det går att vi inte drabbas av intrång.

Med den här lösningen mailar ni bara länken, eller så låter ni systemet sköta notifieringen automatiskt att en ny version har skapats. Dags att prata ledning- och kvalitetssystem? Kontakta oss berättar vi mer. 

Bygg på med:

Flödesdiagram
Organisationsbild
Processflöden
Processdiagram

Vårt ledning- och kvalitetssystem bygger vi på SharePoint och är alltid helt kundanpassat och unikt. Alla företag har olika mängd data och processer, det kan göras enkelt och det kan göras hur avancerat som helst. Det viktiga är nyttoeffekten och vad vi långsiktigt har sparat i arbetstid. Därför börjar vi alltid alla projekt med en förstudie. Vi sätter oss helt enkelt ner och ser över era behov, hur ni jobbar idag och hur ni skulle vilja jobba.

Möjligheterna är nästintill oändliga, vi syr ihop precis det ni behöver. Inte mer och inte mindre. Med åren har vi gjort några ledning- och kvalitetssystem, vi vet vad som krävs, vad som brukar bli bäst och vart eventuella fallgropar finns. Fråga oss, vi berättar gärna mer över en fika!

Boka en webb-demo med oss.

Vill du veta mer om våra ledning- och kvalitetssystem? Fråga oss så hjälper vi er igång.

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.