Internkommunikation blir viktigare och viktigare

Vi vet att ett riktigt bra intranät kan bidra till en välmående organisation eller till smartare systemutveckling. Vi vet också att ett intranät som dina medarbetarna vill använda måste vara lätt att använda och fritt från krångel.

Ibland bygger vi små intranät, ibland bygger vi riktigt stora och avancerade. Med rätt samarbetsytor och mobila lösningar ökar flexibiliteten för medarbetarna och därmed användandet och effektiviteten.

Britts lösningar bygger på idéer och visioner om enklare och effektivare affärsprocesser, sänkta kostnader och förbättrad produktivitet. Det gäller allt ifrån systemutveckling, integration, systemadministration och drift. Och oavsett om vi bygger lösningar i Office 365, SharePoint eller någon annan plattform.

Utveckling av affärer, medarbetare, processer och kommunikation är idag själva hjärtat hos många av våra kunder.

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.

Vill du prata verksamhetsstöd eller något annat?

Boka en tid i kalendern så sätter vi upp ett webbmöte. Ni berättar vad ni letar efter – vi lyssnar. Låter bra?

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}