Office 365

För att du, dina medarbetare och ditt företag ska kunna nå er fulla potential är det viktigt att ha verktyg som hjälper er på vägen.

Med Office 365 får du tillgång till dina filer var som helst och när som helst, du kan också hålla onlinemöten och skapa samarbetsytor.

Arbeta och samarbeta effektivare och smartare

Britt hjälper er med rådgivning, planering, migrering och integration. Ni kan välja om ni själva vill underhålla och drifta Office 365 eller om ni vill lämna hela den biten åt Britt. Oavsett om ni redan har Office 365 eller är helt nya till det, kan vi hjälpa er att enkelt komma igång, utveckla eller effektivisera era arbetsflöden. Prata med Britt. Vi hjälper er jobba effektivare och smartare.

Office 365. Perfekt anpassat för ditt företags och dina användares unika behov:

Alltid uppdaterade mjukvaror
Tillgängligt på alla dina enheter
I molnet – när du vill, var du vill
Säkert – du kan lita på Britt
Hjälp i alla lägen – Britt finns här

Boka Office 365-fika med Britt

Vill du veta mer eller få webb-demo? Hör av dig berättar vi gärna mer.

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}

SharePoint

Ditt mobila, intelligenta intranät. Vi gör det mesta inom SharePoint och har byggt massor av olika lösningar till våra kunder, allt ifrån intranät till processhanteringssystem.

Enkelt att dela 

De dynamiska och produktiva gruppwebbplatserna som finns i SharePoint är grunden till bättre samarbete för alla projektteam och på alla avdelningar. Dela filer, data, nyheter och resurser. Anpassa webbplatsen och underlätta teamets arbete.

Informera och engagera organisationen

Skapa sammanhållning och informera medarbetarna via intranätet. Genom att dela gemensamma resurser och program på portaler kan effektiviteten höjas i organisationen. Håll dig informerad med anpassade nyheter på SharePoints startsida och i SharePoint-mobilapparna.

Smart samarbete

En gruppwebbplats är en plats på intranätet för projektet, gruppen eller avdelningen. Sidor, listor och bibliotek ansluter medarbetarna till olika resurser i Office 365 och andra tjänster.

Intranät nära till hands

Med SharePoint-mobilappar kan du arbeta på bästa sätt oavsett var du är. Dela med gruppmedlemmar i och utanför organisationen. Tack vare säker åtkomst till viktiga webbplatser, filer, data och program kan du samarbeta på ett smidigt sätt.

Ta vara på kollektiv kunskap

Du är bara ett klick ifrån det du söker efter tack vare kraftfulla sökfunktioner och smarta sätt att hitta information. Med SharePoints omfattande innehållshantering och med värdefulla kontakter och konversationer som visas i Yammer får organisationen möjlighet att maximera kunskapstakten.

Skype for Business

Med Skype for Business får du den kompletta möteslösningen som är enkel att konfigurera och ansluta till. Vi hjälper er igång.

Onlinemöten

Nu kan alla arbeta som om ni befann er i samma rum – från gruppmöten till liveuppspelning, eller för att ringa in till ett konferenssamtal. Dessa funktioner finns även i Microsoft Teams.

Olika enheter

För bra kommunikation behövs rätt slags ljudenheter. Med vårt partnerekosystem kan vi erbjuda certifierade enheter som är tillförlitliga och som gör din upplevelse bättre.

Telefonsystem

Ring, ta emot och överför samtal med telefon, PC-dator, Mac-dator och mobil. Ta steget bort från dyr telefonmaskinvara som andra äger, och förenkla hanteringen av ditt telefonsystem.

Säkerhet

Du får heltäckande säkerhet, kontroll och efterlevnad hela vägen från användaren till företaget. Allt drivs av storleken och hanterbarheten på begäran i Office 365.

Smidigt

Spela in möten, dela skärm och anteckna för effektiva samarbeten i realtid. Med Skype för företag kan du nu förenkla infrastrukturen med hjälp av en gemensam plattform för samtal, konferenser, video och delning.

Yammer

Med Yammer får du bra och effektiv kommunikation och engagemang i hela företaget. Ni kan kommunicera öppet och skapa transparens och starkare gemenskap genom att dela bäst praxis och driv initiativ framåt med idélåda som är öppen för alla.

Kommunikation i hela organisationen

Yammer hjälper till att öka engagemanget hos alla i organisationen. Förbättra kommunikationen och bygg upp en kultur som präglas av transparens där alla, från ledningen till Firstline Worker-personalen, är uppdaterade, med på tåget och på väg framåt.

Smidig integration

Eftersom Yammer är en del av Office 365 är det enkelt att dela, skapa och redigera innehåll direkt i appen. Varje grupp får en delad uppsättning resurser för att hantera dokument, visa innehåll, dela anteckningar och organisera ansvarsuppgifter.

Hitta relevant innehåll

Sök efter och hitta innehåll när du bäst behöver det. Se förslag på frågor i realtid och få anpassade resultat på webbplatser, filer och personer med matchningar i fulltext i Office 365. Se anpassat innehåll som Delve visar från OneDrive, SharePoint, Yammer och andra källor.

Låt personer och innehåll hitta dig

Bli upptäckt och kommunicera med andra – till exempel när det gäller expertis, projekt, utbildning och kontaktuppgifter. Med dina intressen i Delve och konversationer i Yammer kan andra hitta dig och ta del av dina expertkunskaper.

Skapat med betrodd säkerhet, regelefterlevnad och kontroll

Yammer ger den säkerhet på företagsnivå, regelefterlevnad och de hanteringsfunktioner som du förväntar dig av Office 365. Få avancerad säkerhetsteknik som skyddar nätverkets data.

OneDrive

Arbeta effektivare - oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Med OneDrive är det enkelt att dela och lagra, du får ett smidigare samarbete och stor mobilitet.

Enkelt att dela

Dela och lagra filer på ett säkert sätt var du än är. Med OneDrive får du en enhetlig skrivbords-, webbläsar- och mobilmiljö på dina enheter. Du öppnar och gör ändringar som synkroniseras automatiskt i molnet eller så kan du synkronisera lokala kopior av filer som du kan visa och redigera offline på din PC eller Mac.

Smidigt samarbete

Arbeta smartare och snabbare med personer inom och utanför företaget. Med OneDrive har du tillgång till samredigering i realtid i välbekanta program som Word och PowerPoint. I Outlook kan du dessutom bifoga filer med ett enda klick, vilket sparar tid.

Arbeta var du än är

Med OneDrive har du åtkomst till alla dina filer var du än är. Det är integrerat med Office och förinstallerat med Windows. Arbeta med filer offline genom att automatiskt synkronisera filerna till skrivbordet. Du kommer åt filerna på Windows, Mac eller dina mobila enheter.

Gränslös mobilitet

Ha full tillgång till filer och mappar var du än är. Med OneDrive-mobilappar för Android™, iOS® och Windows får du den bästa Office-miljön med snygg återgivning. Öppna filer och mappar i OneDrive eller på SharePoint-webbplatser var du än befinner dig.

Säkerhet

Ange regler för enhetsåtkomst, visa enhetsrapporter och fjärradera borttappade och stulna enheter – direkt från administrationscentret. Via appen kan varje medarbetare enkelt dela och ange särskilda åtkomstbehörigheter för sina filer, utifrån företagets inställningar.

OneNote

OneNote är din digitala anteckningsbok. Få ordning med anteckningsböcker som du kan dela upp i avsnitt och sidor.

Digital arbetsplats

I OneNote får du aldrig slut på papper. Du kan enkelt ordna, skriva ut och dela anteckningarna, och det går snabbt att söka efter och hitta viktig information, även om du har glömt den ursprungliga platsen. Och det bästa av allt är att anteckningsböckerna sparas online

Samla dina idéer

Gå igenom dina anteckningar och skriv samtidigt kommentarer för hand eller med tangentbordet och gör markeringar. Med OneNote på alla enheter kan du alltid ta vara på din inspiration.

Dela och samarbeta

Kompetenta medarbetare tänker inte alltid på samma sätt, men de kan dela idéer, samla feedback och skapa tillsammans i OneNote. Alltid åtkomst, alltid med dig.

Tagga anteckningar

Tagga anteckningar, gör listor, hitta tidigare anteckningar. OneNote kan göra saker som dina gamla anteckningsböcker i papper bara kan drömma om. Kategorisera och prioritera viktiga anteckningar med hjälp av taggar.

Tänk, planera och dela

Använda OneNote för dig själv eller bjud in dina vänner, familj, medarbetare eller klasskamrater för att samarbeta med dig i en delad anteckningsbok. Tillsammans, du kan hålla reda på samarbete, projekt eller familjehändelser och semesterminnen.

Planner

Planner gör det enkelt för din grupp att skapa nya planer, organisera och tilldela uppgifter, dela filer och chatta.

Organisera arbetet snabbt

Planner är enkelt att använda. Starta Planner från Office 365 startikon för app med ett klick. Du kan sedan skapa en ny planering, skapa en grupp, tilldela uppgifter och uppdatera status – i några få enkla steg.

Organisera arbetet

Varje planering har sin egen anslagstavla där du kan ordna uppgifter i så kallade ”buckets”. Kategorisera uppgifter efter status eller efter den person de har tilldelats. Om du vill uppdatera status eller ändra tilldelning av uppgifterna drar och släpper du helt enkelt dem mellan kolumnerna.

Samarbeta smidigt

Vyn Mina uppgifter innehåller en fullständig lista över alla dina uppgifter och deras status för alla dina planeringar. När ni arbetar tillsammans på en planering vet gruppmedlemmarna alltid vem som arbetar med vad.

Samarbeta om uppgifter

Planner är utformat för Office 365 och tillåter att du bifogar filer till uppgifter, samarbetar på dessa filer och diskuterar uppgifter utan att byta program. Med Planner håller du alla gruppens diskussioner och slutprodukter i planeringen istället för att hamna i olika program.

Fungerar på fler enheter

Planner fungerar på alla dina enheter. Med Planner vet alla alltid vad som gäller. Genom att titta på Diagram får du snabbt en lägesöversikt och kan se om gruppen gör tillräckliga framsteg för att nå målet.