Konferensrum och skola

Brukar ni fota era anteckningar på whiteboarden innan ni suddar?

Känns det igen? Då kommer du gilla Britts smarta verktyg för konferensrum och skolsalar.

Spara era idéer och beslut automatiskt och digitalt! Med SMART Board får du massor av funktioner i en och samma skärm, t ex vanlig whiteboard, webbläsare och videokonferens – allt i samma lösning. Och det smartaste? Allt sparas automatiskt och digitalt!

Låt oss presentera: SMART Board.

Perfekt anpassat för ditt företags och dina användares unika behov:

Obegränsad arbetsyta
Aktivt och intelligent pennfack
Multitouch och stöd för gester
Klimatsmarta möten på distans

Så använde Oxelösunds Hamn sin SMART Board

Med hjälp av Britts kompetens har Oxelösunds Hamn arbetat fram en digital version av en whiteboardtavla som används för verksamhetsstyrningen enligt ett Lean-koncept.

Vi leder mycket information via den dagliga styrtavlan. Personalen får respons i realtid, den digitala whiteboardtavlan är alltid uppdaterad och personalen har nu ett informationsövertag mot hur det var tidigare. Daniel Johansson.

Konferensrum

SMART Board är en interaktiv whiteboard som möjliggör effektiva möten med alla verktyg och funktioner i en lösning. Den har tillexempel digital whiteboard med flervägskommunikationer, interaktiv skärm, webbläsare, skärmspegling och videokonferenshub. Du slipper hålla på med sladdar till projektorn och olika uttag i olika enheter som krånglar och inte hittar anslutningar.

Obegränsad arbetsyta

Enkelheten gör att flödet av information och kontakten mellan deltagarna upprätthålls och skapar förutsättningar för väl underbyggda beslut.

Multitouch och stöd för gester

Du styr SMARTBoard med fingret eller med en penna. Pen ID och multitouch gör det möjligt för flera personer att arbeta och skriva samtidigt.

Klimatsmarta möten på distans

Förberedd för integration med alla de vanligaste mjukvarorna för online-möten som finns på marknaden.

Aktivt pennfack

När du vill skriva lyfter du pennan och skriver, du flyttar det du skrivit med fingret och suddar med handen. Pennfacket och tekniken i tavlan förstår vad du vill göra.

Mötesrum som tjänst

Med Mötesrum som tjänst från oss får du en nycklefärdig lösning som inkluderar allt. Enklare kan det inte bli. Ni väljer storlek på tavla som ni önskar och antal, sen sköter vi resten. Mötesrum som tjänst inkluderar allting, allt från installation, montage, väggfäste, frakt och utbildning på plats.

Pris från 1263:- / mån

Distansmöte / Skype

Aver VC520 videokonferenssystem kräver ingen nätverksadministratör för att fungera och du slipper huvudvärken att behöva ändra i era brandväggar för att ringa ett videosamtal. Det är en enkel USB-lösning till er som kör videokonferens ibland. Den är kompatibel med alla dina favoritprogram och kan anslutas till nästan alla stationära- eller bärbara datorer. Autofokus och 12x optisk zoom får du på köpet.

Pris från 299:- /mån

Ibland kan det vara svårt

… att veta vad man behöver hjälp med.
Då brukar vi presentera två alternativ:

I slutändan brukar de båda alternativen leda till samma mål. 

Skola

SMART Board är lärarens pedagogiska undervisningsverktyg, en interaktiv whiteboard, dator och projektor i ett och samma verktyg.

På SMART Board når du alla funktioner utan att koppla in en dator. Tack vare det, kan lärare leda en elevaktiv, digital undervisning utan att vara expert på IT.

Precis som ni tidigare arbetade med whiteboard eller svarta tavlan i klassrummen, kan ni fortsätta göra på SMART fast nu digitalt. De stora fördelarna med den interaktiva tavlan är att du dessutom kan använda alla resurser som finns på datorn och på internet.

Visa film, söka fakta på internet, visa webbsidor eller skapa egna interaktiva lektioner i den medföljande mjukvarusviten SMART Learning Suite. När ni är klara sparar ni lektionen med era anteckningar enkelt, helt digitalt.

“Klassrumslösningarna från SMART är en nyckel för att kunna arbeta mer språkutvecklande med eleverna”

SMART Learning Suite

SMART Learning Suite är en mjukvarusvit som innehåller fyra pedagogiska mjukvaror som på olika sätt länkar samman lärare, elever och alla digitala verktyg, datorer, chromebooks, surfplattor, telefoner och SMART Board till en pedagogisk helhet i och utanför klassrummet.

SMART Learning Suite passar alla olika lärarstilar och pedagogiska inriktningar. Med SMART Board kan ni tillgodose alla elevers olika inlärningsstilar.

30%

lägre energiförbrukning med SMART Board

94%

upplever effektivare möten och en mer inbjudande miljö

Referenser konferensrum & skola

Det är jag som hjälper er

Boka en tid i min kalender så berättar jag mer för er om våra konferens- och kommunikationslösningar för företag och skolor.

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}

Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-företag. Vi grundades 1989 men för ett tag sedan lyfte vi blicken.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle.

105 Medarbetare

Vi letar alltid efter fler talanger. Kanske är det just du som ansluter till vår familj.

340 MSEK

Med medvind i ryggen ser vi en positiv utveckling med hög efterfrågan och sunda finanser.

1002 Driftavtal

Vi älskar det vi gör och i vår drifthall blir det aldrig trångt eller fullbokat. Vi har rum för er också.

Kundreferenser