Britt

– En del av Iver.

I syfte att stärka sin position på den svenska IT-drift och outsourcingmarknaden har Iver förvärvat IT-bolaget Britt.

I en hård, kall och till och med skrämmande värld där automatisering, digitalisering, artificiell intelligens och skärmtid dominerar

Vill vi vara en mänsklig och personlig partner som har varma och nära relationer med våra kunder. Och det är vad vi gör. Vi ser till att allt fungerar precis så bra som du förväntar dig.

Perfekt anpassat efter dina behov. Och eftersom det fungerar – så märks vi inte. Men vi finns där. Alltid. Vi är Britt. A Tech Company.

105 Medarbetare

Vi letar alltid efter fler talanger. Kanske är det just du som ansluter till vår familj.

340 MSEK

Med medvind i ryggen ser vi en positiv utveckling med hög efterfrågan och sunda finanser.

1002 driftavtal

Vi älskar det vi gör och i vår drifthall blir det aldrig trångt eller fullbokat. Vi har rum för er också.

Hur kom vi hit?

Jo vi var ett av de första företagen i IT-branschen som faktiskt förstod kraften i det vi håller på med.

För det handlar egentligen inte om var servrarna befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som användarna föredrar. Det handlar definitivt inte om hur långa avtal vi lyckas skriva med våra kunder.

Vad det handlar om är att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle, för dagens människor och organisationer. Utan den, inget liv. Dramatiskt? Kanske, men tänk efter. Vad händer om IT- infrastrukturen går ner? Exakt.

Så vi bestämde oss för att vara det företaget som ser till att denna infrastruktur funkar precis så bra som alla förväntar sig.

Perfekt anpassad efter kundernas och användarnas unika behov. Och eftersom den funkar – och hjälper våra kunder att nå sin fulla potential – så märks den inte. Precis som all annan infrastruktur. När den funkar.

Välkommen till oss.

Människor som bryr sig. IT som inte märks.

Varför i hela fridens namn heter ni Britt?

“Britt symboliserar det vi är. Ett företag som är ”du” med våra kunder. Ett mänskligare företag som vill vara en nära vän i en allt mer digital och opersonlig värld. Därför valde vi ett förnamn.”