VD summerar 2019

Oj vilket år vi haft! Det har varit ännu ett spännande år och andra året med nya varumärket Britt. Nu känns det som att varumärket verkligen landat och vi har under året fortsatt bygga vidare på vår varumärkesprofil och vår webb.

Britt Sweden AB blev under början av året nominerade till Guldstänk i kategorin Årets marknadsförare vilket vi tycker är både roligt och hedrande. Tyvärr nådde vi inte ända fram och vann men vi känner oss verkligen som vinnare ändå. Nomineringstexten löd:

"Varumärkesarbetet, med bland annat ett nytt namn och ny identitet, har nära dubblat Britts nykundsförsäljning under 2018 och dessutom gett en 40-procentig ökning i antal sökande till nya tjänster. Med en personlighet som sticker ut, mjukar upp och utmanar den annars traditionella IT-branschen har Britt gjort avtryck i och utanför Västerås. Ett mänskligare IT-bolag helt enkelt."

Vi har även under 2019 växt en hel del. Under året har vi totalt anställt 23 nya Britt-kollegor och växt till ett total på 105 medarbetare. Härligt! Jag vill passa på att hälsa alla nya välkomna till Britt, riktigt roligt att ha er ombord hos oss. Under året passerade vi även den magiska gränsen av 1000 driftavtal, så vår kundstock fortsätter växa med oförändrad styrka.

Under året fyllde vi också år! Britt fyllde hela 30 år som bolag och det firades den 7:e september hos oss med stor fest för alla anställda med respektive hos Britt i Västerås. Kvällen bjöd på bra väder, god mat, live musik och riktigt skön stämning. Tack alla som kom och firade Britt.

En av våra större kunder Ambea hade under slutet 2018 också förvärvat Aleris, vi genomförde under året transiteringen av Aleris som pågick från januari till maj. Även många av våra andra kunder har växt på sig rejält under året vilket gjort att vi haft en hel del transiteringsarbete, nästan alla lösningarna idag blir en hybrid lösning mellan Microsoft cloud och vår egen Managed Hosting.

Vi har även under året gjort ett antal plattformslyft till våra kunder där vi växlat över till nya plattformar, tex. vårt nya ärendehanteringssystem med självbetjäningsportal och en rad nya möjligheter för att få en ännu effektivare servicedesk och support för våra kunder.

Med detta sagt vill jag tacka alla våra medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners för ert stora engagemang under året och för ett gott samarbete. Inget av ovan vore möjligt utan våra fantastiska medarbetare som med sin kompetens och erfarenhet varje dag jobbar så hårt för våra kunder.

Ha nu en riktigt, riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År, så ses vi 2020 igen.
/ Tore Nallgård, VD Britt Sweden