SharePoint utvecklare till Eskilstuna. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Vi letar efter en riktigt vass systemutvecklare med inriktning SharePoint. I din roll kommer du att främst arbeta med olika uppdrag för kund. Vi arbetar mot både små och stora företag, kommuner, landsting och statliga verk. Du kommer att ingå och vara en del av vår utvecklingsgrupp och behöver ha erfarenhet av SharePoint och .NET-utveckling. Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

För att lyckas som systemutvecklare med inriktning SharePoint hos oss behöver du:

  • Några års erfarenhet av utveckling inom SharePoint och .NET
  • Erfarenhet av webb- och/eller Windowsutveckling
  • Du har arbetat med relationsdatabaser såsom SQL Server eller liknande
  • Du har erfarenhet av någon systemutvecklingsmetodik.
  • Du har relevant akademisk examen

För att trivas hos oss tror vi att du är en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för .NET-utveckling. Du blir triggad av att hitta nya smarta lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker, du har god samarbetsförmåga och du föredrar att se möjligheter framför hinder.Tillgång till bil och körkort är ett krav.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, roliga AW:s, vinstdelning, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta.

Känns det som vi har nått på gång här? Skicka då ett hej och cv till Magnus Johansson, Platschef Eskilstuna: magnus.johansson@britt.se

Vi rekryterar löpande så hör av dig så snart du kan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus på 016- 16 06 61

Vi hoppas att vi ses, hälsningar Britt.