Systemintegratör till Eskilstuna. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Vi letar efter en vass systemutvecklare med inriktning Systemintegration. I din roll kommer du främst att arbeta med olika uppdrag för kund. Vi arbetar mot både små och stora företag, kommuner, landsting och statliga verk.

Du kommer att vara en del i vår grupp som arbetar med systemintegration och behöver ha erfarenhet av strukturerat systemintegrationsarbete. Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential.

För att lyckas som systemintegratör hos oss behöver du:

 • Erfarenhet av systematiskt systemintegrationsarbete med väletablerade verktyg som TEIS, BizTalk eller liknande
 • Vara en god kommunikatör som gärna gräver i verksamhetsprocesser och ställer de jobbiga frågorna för att skapa korrekta utvecklingsunderlag
 • Brinna för dokumentation
 • Du har relevant arbetslivserfarenhet och/eller utbildning

Erfarenhet av följande är meriterande:

 • VBScript / WinWrap Basic
 • Powershell
 • Open ePlatform och/eller andra etjänsteplattformar
 • .NET-utveckling
 • Microsoft Graph
 • Office 365
 • Azure
 • Relationsdatabaser (SQL)

För att trivas hos oss tror vi att du är en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för systemintegration och digitalisering. Du trivs i en roll där du tillsammans med kund går igenom och dokumenterar förutsättningar och krav för systemintegrationer och sedan får utveckla, dokumentera och leverera. Du blir triggad av att hitta nya smarta lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker, du har god samarbetsförmåga och du föredrar att se möjligheter framför hinder. Tillgång till bil och körkort är ett krav.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, roliga AW:s, vinstdelning, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta.

Känns det som vi har nått på gång här? Skicka då ett hej och ditt CV till Magnus Johansson, Platschef Eskilstuna: magnus.johansson@britt.se

Vi rekryterar löpande så hör av dig så snart du kan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus på 016- 16 06 61

Vi hoppas att vi ses, hälsningar Britt.