Säljare till Falun. Gillar du Britt? Gillar Britt dig? 

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential. Vill du vara med på den resan? Vad bra! Kul att ses. Då kan det vara dig som Britt i Västerås behöver för att bli ännu bättre.

Vi söker en kundansvarig företagssäljare till vårt kontor i Falun. Ditt fokus kommer att ligga på att skapa nya kunder och kontakter och att hitta affärsmöjligheter, samt även vårda delar av befintliga kundrelationer. Du kommer med stort eget ansvar hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsförslag och avtalsförhandlingar. Till din hjälp för att lyckas i din roll har du flertalet kunniga medarbetare och stödfunktioner, tillexempel IT-specialister och säljstöd.

För att lyckas som kundansvarig/säljare behöver du:

•        Några års erfarenhet inom försäljning

•        Vara social och relationsskapande

•        Behärska svenska och engelska i tal och skrift

•        B-körkort och tillgång till bil

Önskade egenskaper inkluderar:

•        Branscherfarenhet i en liknande roll

•        Kunskap inom it-lösningar

•        Relevant eftergymnasialutbildning

•        Erfarenhet av företagsförsäljning och lösningsförsäljning

Tillgång till bil och körkort är ett krav då ditt arbetsfält är Dalarna och Gästrikland med omnejd.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta.

Känns det som vi har nått på gång här? I såfall tycker vi att du ska skicka ett meddelande till oss: falun@britt.se

Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Erik Hansson på erik.hansson@britt.se  eller 023 - 483 33

Vi hoppas att vi ses, hälsningar Britt.