Säljare till Falun. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Vi söker en kundansvarig företagssäljare till vårt kontor i Falun. Ditt fokus kommer att ligga på att skapa nya kunder och kontakter och att hitta affärsmöjligheter, samt även vårda delar av befintliga kundrelationer.

Tjänsten innebär att du driver säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsförslag och avtalsförhandlingar. Till din hjälp för att lyckas i din roll har du flertalet kunniga medarbetare och stödfunktioner, till exempel IT-specialister och säljstöd. Vi gillar att jobba tillsammans så räkna med att det är högt i tak och mycket skratt involverat.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential. Vill du vara med på den resan? Vad bra! Kul att ses. Då kan det vara dig som Britt i Falun behöver för att bli ännu bättre.

 

För att lyckas som kundansvarig/säljare hos Britt behöver du:

  • Vara ödmjuk och drivas av att förstå kundens verkliga behov
  • Några års erfarenhet inom försäljning
  • Vara social och relationsskapande
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil

 

Vi blir extra glada om du har:

  • Ett redan etablerat kontaktnät hos företagare i Dalarna eller Gävleborg
  • Erfarenhet av företagsförsäljning och lösningsförsäljning

 

Tillgång till bil och körkort är ett krav då ditt arbetsfält är Dalarna och Gävleborg med omnejd.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, roliga AW:s, möjlighet till extra betald semester, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta.

Känns det som vi har nått på gång här? Då tycker vi att du ska skicka ett hej och ditt CV till Andreas Nyström på andreas.nystrom@britt.se

Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Andreas på mail eller på 023 - 483 32.

Hoppas att vi ses, hälsningar Britt.