Ricoh överlåter lokal printmarknad till Britt

Britt är sedan tidigare Ricoh Partner och kan erbjuda hela Ricohs utbud inom dokument- och utskrifthantering. Nu överlåter Ricoh sina befintliga SMB-kunder (små och medelstora företag) i Västerås med omnejd till Britt, som därmed får förtroendet att vårda och ta hand om samtliga kunder på området.

-”Det känns jättekul, dels att det rullar på så bra med Ricoh som partner men också att vi får förtroendet att sköta om resterande kundstock i vårt område”, säger Stefan Hellkvist, försäljningschef Britt.

De senaste åren har Britt vuxit på printområdet tack vare stor intern kompetens. Både Stefan Hellkvist och Serviceansvarig Mikael Andersson är f.d. medarbetare på Ricoh och vi har dessutom utökat med nya kundansvariga.

-"Ricohs målsättning är att skapa samarbete med de bästa IT-företagen inom respektive region och Britts starka närvaro ger bra förutsättningar för båda parter att växa. Det känns tryggt att låta Britt hantera våra kunder” säger Johan Fensby, Head of Indirect Channel, Ricoh Sverige AB.