Nominerade till näringslivsgalan Guldstänk

Britt Sweden AB är nominerade till Guldstänk i kategorin Årets marknadsförare

Med nomineringstexten:

"Varumärkesarbetet, med bland annat ett nytt namn och ny identitet, har nära dubblat Britts nykundsförsäljning under 2018 och dessutom gett en 40-procentig ökning i antal sökande till nya tjänster. Med en personlighet som sticker ut, mjukar upp och utmanar den annars traditionella IT-branschen har Britt gjort avtryck i och utanför Västerås. Ett mänskligare IT-bolag helt enkelt."

Vi är både stolta och glada för nomineringen, vill du hjälpa oss vinna och ta hem det hela vägen röstar du genom att skicka ett sms med texten "guldstänk 04" till 71120.

Här hittar du alla nominerade i kategorin: https://guldstank.se/aretsmarknadsforare/

Årets Marknadsförare utses av Marknadsföreningen i Västerås. Priset delas ut till det företag, person, organisation eller förening i Västerås som under året som gått gett exempel på riktigt bra marknadsföring, bland annat genom att visa på bredden inom marknadsföring. Målet med priset är att inspirera andra till bättre marknadsföring.

Om Guldstänk

Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås.Bakom initiativet ligger en vilja att inspirera och motivera såväl enskilda företagare och större organisationer att fortsätta bidra till Västerås utveckling och tillväxt genom att lyfta dessa och ingjuta stolthet och engagemang.

Under galan delas utmärkelser ut för att premiera framgångsrika företag/are och organisationer som utvecklar sina verksamheter och tar rollen som goda föredömen och ambassadörer för Västerås.