Medarbetare till vår Servicedesk i Västerås. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Är du genuint intresserad av teknik och att hjälpa andra människor? Vill du ha roliga kollegor, tycker om att arbeta i team och vill ha bra utvecklingsmöjligheter? Kul, då borde vi kanske ses.

Britt växer ännu mer och därför behöver vi utöka vår servicedesk och söker nu ytterligare en kollega. Som medarbetare i vår servicedesk kommer du att dagligen ge support till alla våra kunders slutanvändare via remoteverktyg, telefon och mail. Du kommer att arbeta med felsökning och lösning av inkommande ärenden samt prioritera och eskalera ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Till ditt stöd får du många duktiga och erfarna kollegor runt dig som kommer hjälpa dig in i gänget och arbetet.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom IT
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom IT-området
  • Goda kunskaper om servermiljöer och nätverk
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:

  • Arbetat med IT-support tidigare
  • Erfarenhet av att ha arbetat i ett ärendehanteringssystem
  • Erfarenhet av Active Directory, Exchange/Outlook och MS Office

Som person tror vi att du har hög social kompetens, är flexibel och uppskattar att jobba inom flera områden. För den här tjänsten behöver du också vara noggrann och ansvarstagande även när tempo och arbetsbelastning ökar. Du är en sann teamplayer och stöttar dina kollegor när det behövs och tvekar inte att fråga om hjälp om du själv kör fast.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT- företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del schyssta förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Känns det som vi har nått på gång här? I så fall tycker vi att du ska skicka ett hej och berätta mer om dig till oss på: jobb@britt.se

Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Anette Voigt på anette.voigt@britt.se eller 021-10 66 57

Hoppas att vi ses, hälsningar Britt