Medarbetare till vår Servicedesk i Västerås. Gillar du Britt?

Är du genuint intresserad av teknik och att hjälpa andra människor? Vill du ha roliga kollegor, tycker om att arbeta i team och vill ha bra utvecklingsmöjligheter? Kul, då borde vi kanske ses.

Britt växer ännu mer och därför behöver vi utöka vår servicedesk och söker nu ytterligare en kollega. Som medarbetare i vår servicedesk kommer du att arbeta med felsökning och lösning av inkommande ärenden och prioritera samt eskalera ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Du kommer att få en viktig roll hos oss då vår servicedesk är vår främsta kontaktyta ut mot våra slutanvändare varje dag, därför är det bra om du är ansvarstagande och även lite stresstålig när arbetsbelastningen ökar. Till ditt stöd får du många duktiga och erfarna kollegor runt dig som kommer hjälpa dig in i gänget och i arbetet.

I Servicedesk kommer du att dagligen att ge support till alla våra kunders slutanvändare via remoteverktyg, telefon och mail. Gillar du teknik, är social och kommunikativ samt har lite eller någon systemvana inom IT kommer du passa väl in hos oss på Britt. Har du inte så stor systemvana men är en fena på teknik och gillar IT vill vi uppmuntra dig att söka ändå.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential.

För att lyckas i rollen behöver du ha eller vara:

  • Har gått en utbildning inom IT i någon form
  • Genuint intresserad av teknik och IT
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Social och relationsskapande
  • Tycka om att hjälpa människor och kunder

Har du tidigare erfarenhet av servicedesk och support är det meriterande men inget krav. Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Känns det som vi har nått på gång här? I så fall tycker vi att du ska skicka ett hej och berätta mer om dig till oss på: jobb@britt.se

Var är IT-brudarna? IT-branschen behöver fler tjejer, därför vill vi uppmuntra dig som tjej att verkligen söka tjänsten och skriva till oss om du tror vi skulle matcha. Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Niclas på: niclas.wallin@britt eller på 021-10 66 75

Hoppas att vi ses, hälsningar Britt