Junior projektledare till Västerås - Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Vi söker nu en driven junior projektledare till vårt kontor i Kopparlunden. Har du viljan och drivet att utveckla och bygga på dina kunskaper inom projektledning och IT så har vi kanske nått på gång här. Skulle du dessutom heta Britt kvalar du snudd på automatiskt in på slutintervju.

Som junior projektledare kommer du att ansvara för och driva projekt i vår drift- och konsultorganisation. Som projektledare samordnar du, planerar och följer upp projekt tillsammans med våra konsulter, tekniker och säljare. Har du erfarenhet av att lösa problem under högt tryck, har en god samarbetsförmåga samt känner dig trygg i att kommunicera med såväl kunder, leverantörer som kollegor så kommer du snabbt komma in i rollen. Är du även proaktiv, orädd och har en god systemvana kommer du passa väl in hos oss på Britt.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential.

För att lyckas som junior projektledare hos oss behöver du ha eller vara:

  • Minst två års erfarenhet inom projektledning
  • Vara social och relationsskapande
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Strukturerad och kommunikativ

 

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, roliga AW:s, vinstdelning, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta. Känns det som att vi har klickat? I så fall tycker vi att du ska skicka ett hej och berätta mer om dig till oss på: jobb@britt.se

Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Annika på annika.skoglund@britt.se eller 021-10 66 47

Vi hoppas att vi ses, hälsningar Britt