Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

En av Britts större kunder, Ambea, fortsätter att växa och i oktober 2018 aviserades att Ambea tecknat avtal om att förvärva Aleris Omsorg.

Den genomförda konkurrensprövningen lämnades utan åtgärd och förvärvet planeras nu att genomföras i början av 2019. Det innebär att Britt nu växer ytterligare som IT-leverantör till Ambea, och därmed kommer behöva förstärka upp ytterligare med fler nya medarbetare för att möta den växande efterfrågan.

- ”Hittills i år har vi rekryterat över 28 personer till alla våra bolag tack vare fler större affärer, och vi ser just nu inget stopp på rekryteringsfronten. Vi räknar med att behöva rekrytera flera nya heltidstjänster ytterligare vilket är jätteroligt. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera industrialiserade IT-lösningar och stödja Ambeas fortsatta tillväxt och digitalisering.” säger Tore Nallgård, VD Britt Sweden.

Britt Sweden AB vann våren 2018 Ambeas IT-upphandling och levererar nu ett stort urval av IT-tjänster till ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Britt levererar bland annat datacentertjänster, molntjänster, databasdrift, applikationsdrift, arbetsplats som tjänst och på-platsen-stöd.

Vill du vara med på resan? Här hittar du alla lediga tjänster.