Britt växer och rekryterar VD från IT-branschen

Andreas Nyström, VD på ett av bolagen inom PEDAB Group AB, blir ny försäljningschef hos Britt i Falun. Han förstärker därmed organisationen och ger en tydlig markering om vår starka och växande närvaro i Dalarna.

Andreas kommer närmast ifrån IT-distributören PEDAB där han startade ett av dotterbolagen och under fyra år byggde upp tjänsten ”Arbetsplats som tjänst”. Han har en solid erfarenhet av kundrelationer på ledningsnivå och har under många år verkat i Stockholm där han har ansvarat för både privata och offentliga kunder inom IT-branschen.

-”Rekryteringen av Andreas är en stor tillgång i vår fortsatta tillväxtresa och expansion på den lokala marknaden. Vi upplever en tydligt ökad efterfrågan på våra tjänster, speciellt efter lanseringen av nya varumärket Britt, vilket är stimulerande. Med Andreas på plats är vi väl rustade att möta den och därmed kunna välkomna ännu fler nöjda kunder.” säger Erik Hansson, Platschef Britt Falun.

 Andreas och hans nya gruppering kommer att bära ut hela spektrat av Britt´s IT-tjänster.

-”Britt är ett spännande bolag och jag attraheras av deras personliga tänk och tjänsteportfölj. Dessutom är den lokala marknaden i Dalarna mycket intressant. Vi letar redan efter flera nya kollegor som vill växa här tillsammans med oss.” säger Andreas Nyström, Försäljningschef Britt Falun.