Marvin Limarsköld

Jobbar som: CIO

Vad gör du som CIO hos Britt?

Jag ansvarar för all IT här hos oss i Stockholm, det innebär både interna saker såsom webb och nätverk men även kundunika anpassningar. Vi levererar klienter till våra kunder och hanterar 2-300 ordrar om dagen i kundunika system, jag ansvarar att flödena fungerar som dom ska.

Hur länge har du jobbat på Britt?

Sen 2010.

Vad ville du bli när du var liten?

Glasblåsare

Vad är roligast med ditt jobb?

Att få alla flöden att fungera, både hos kund och internt. Kunderna skickar ofta ordrar via sina egna system med olika krav på hur ordrar ska komma in och hur faktureringen ska fungera, allt måste matcha med deras egna system. Att få allt hänga ihop är roligast.

Vad har du pluggat?

Jag gick Dataprogrammering och El i gymnasiet med inriktning dataprogrammering, sen har jag gått flera kurser inom IT utöver det.

Vem på jobbet skulle du ta med till en öde ö och varför?

Då säger jag Martin, vi skulle flyga drönare och dricka rom.

“Det bästa med att jobba på Britt är alla nya utmaningar, det händer alltid nya roliga grejer och det är alltid saker på gång.”

Vem på jobbet har mest oväntade talanger?

Då svarar jag mig själv. Jag har gjort rätt mycket saker och skulle nog klara av det mesta, alltså både i och utanför yrket.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Se in i framtiden.

Vad är det mest galna du har gjort?

Oj, det är mycket. Men en sak var när jag körde motorcross och hoppade över en 15 meter platå.

Vad finns med på din bucketlist?

Jag vill åka till Maldiverna och Hongkong. Sen vill jag köra F1 bil.

Vad är ditt bästa minne på Britt hittills?

När vi på Stockholmskontoret vände från rätt mycket kämpande och nystartade till bättre lönsamhet och när vi började expandera mer.

Vill du jobba med Marvin och oss på Britt?

Hittar du inte den perfekta lediga tjänsten? Skicka en spontanansökan. Vi vill alltid höra ifrån fler talanger som gillar Britt och som vill ansluta till familjekänslan.