Vi tror på framtiden. Vi tror på dig.

Har du ett brinnande intresse för IT, digitalisering eller programmering? Är du student och har börjat fundera på vad nästa steg efter din examen är? Då är vi nyfikna på dig.

Kul att du kikar in.

För att Britt även i framtiden ska kunna leverera högkvalitativ IT i form av digitaliserade och innovativa tjänster och lösningar, behöver vi en jämn tillströmning av både ny kompetens och nya idéer. Det är där du kommer in. Ibland har vi möjlighet att ta in examensarbete eller praktik, det är lite beroende på vilken ort du söker till och hur det tillfälliga behovet ser ut. Mer om respektive ansökning hittar du nedan. Kanske kan Britt starta din karriär. Vi har massor med utvecklingsmöjligheter hos oss och spännande projekt. Hör gärna av dig.

För oss är inte betyg det viktigaste. För oss är det du som är viktigast. Vem du är och vart du vill. Är det inte just praktik du letar efter utan mer vill komma i kontakt med oss och är nyfiken om vi skulle passa ihop, hittat ett ledigt jobb du funderar över eller bara ställa en fråga, hör av dig så svarar vi så snart vi kan.

student@britt.se

Ibland har vi möjlighet att ta emot praktik och ex-jobb, det är lite beroende på vilken ort du söker till och hur det tillfälliga behovet ser ut. Vi kan därmed inte alltid garantera att vi har möjlighet eller plats för dig. Mer om respektive ansökan finner du i dragspelsmenyn nedan.

Uppsats & Examensarbete

Har du en idé på ex-jobb som du vill göra hos oss? Då är du välkommen att skicka in en intresseansökan till student@britt.se och kom ihåg att ha ett så utförligt ex-jobbförslag som möjligt som innehåller nedan:

- CV och personligt brev
- Vilken ort du skulle vilja utföra ditt ex-jobb på
- Utdrag på betyg av hittills avklarade studier
- Ex-jobbförslag: Frågeställning och tidsperiod

Praktik

Vill du praktisera hos oss? Se till att ditt underlag som du skickar in innehåller alla delar om vi ska kunna skicka ut förfrågan till rätt avdelning eller chef. Vi får in mängder av praktikförfrågningar, vilket är jättekul, men även om vi skulle vilja kan vi inte ta emot alla. Skicka ett mail till student@britt.se med följande:

- CV och personligt brev, beskriv din utbildning lite och din bakgrund
- Vad du studerar och vilken tidsperiod praktiken förväntas pågå
- Vilka orter du skulle kunna tänka dig att praktisera på
- Vad du vill att praktiken ska innehålla