Vara den du är och bli den du vill.

Vi vet att om du som medarbetare mår bra, mår Britt bra. Därför tycker vi att balans i livet är så viktigt, både på jobbet och på fritiden. Som medarbetare hos oss får du en hel del förmåner men också schyssta villkor och trygga avtal. För vi spenderar en hel del av våra liv på jobbet – då är det viktigt att vi mår bra där.

Vi bryr oss. På riktigt.

Vår företagskultur är präglad av våra värderingar och våra mål. Vi ska ha roligt, leverera hög kvalité och ta hand om varandra. Ett av våra mål är att vi ska vara en av Mälardalens och Dalarnas roligaste arbetsplatser. Och vi är en bra bit på väg. För har vi lite roligt om dagarna mår vi också bra.

Hos oss är vi många med olika kompetensområden. Precis det är också vår styrka, för då kan vi tillsammans ta oss an väldigt stora, spännande och tekniskt krävande IT-projekt. Och då, då är det viktigt att man också trivs och mår bra på jobbet. Därför jobbar vi också hårt för att visa det genom det lilla extra hela tiden för våra medarbetare.

Personlig utveckling

Kompetensutveckling är viktigt för vi tror att man trivs om man utvecklas. Därför har alla anställda en peng varje år för utbildning eller kurser.

Extra ledigt

Dag före röd dag jobbar vi halv dag och når vi företagsmålet får alla en extra vecka semester att spendera var, hur och när man vill.

Friskvårdsbidrag

Genom Benify har vi friskvårdsbidrag och personalförmåner som laddas upp med nytt belopp varje nytt kalenderår. Supersmidigt - Välj det du gillar.

Sport och föreningsliv

På de orter Britt sponsrar lokala idrottslag får du tillgång till matcher genom säsongskort som du fritt kan boka.

Britt lagsport

Gillar du tävlingar eller lopp? Sätt ihop ett lag eller haka på ett som finns, te.x Stafettvasan, Nightrun eller Vårruset så står Britt för profilerade lagkläder.

Välja arbetsredskap

De flesta tjänster har möjlighet att välja sina arbetsredskap - Gillar du PC eller Mac? Samsung eller iPhone? Du väljer.

Teamkänslan och kulturen

Hos oss är det högt i tak och lättsam känsla, inga höga silos mellan avdelningarna och vi är bra på att hjälpa varandra, stötta varandra och se varandra. Vi vet att alla mår bra när de har roligt. Lite glädje och humor gör ju alla dagar roligare. Bli inte förvånad om det busas ibland, eller rättare sagt rätt ofta och allt med kärlek förstås.

Profilkläder och produkter

Vi är stolta över vårt varumärke och därför får alla anställda varje år fritt välja profilkläder i vår egna profilshop. Det kan vara allt från piké och hoodies till jackor och skjortor.

Det lilla extra

Julklapp, sommarpresent eller påskägg? Det varierar mellan åren men vi försöker alltid hitta det lilla extra som muntrar upp våra medarbetare.

Konferens & Fest

Varje år har vi en gemensam konferensresa för alla orter. Däremellan har vi alltid en sommarfest och julfest i någon form, litet eller stort varierar.

Företagsbil

För alla resande tjänster i någon form har vi möjlighet till personalbil. Ett förmånligt bilägande där du själv får välja märke, form och färg.

Flextid

Livspusslet ska fungera, du kanske ska lämna eller hämta på dagis, gå till tandläkaren eller bankmöte på dagen.

Schyssta avtal

Allt det där andra som ska finnas och fungera har vi såklart på plats. Pension, försäkringar och bra avtal.

Fira framgång

Vi gillar bubbel och tårta, att fira framgång tillsammans är minst lika viktigt. Tycker vi. Så vi firar ofta.

Känns det som vi skulle gilla varann?