Var den du är – bli den du vill vara.

Mår du bra, mår Britt bra. Därför slutar vi aldrig att jobba för att du ska få balans i livet. Här får du bra förmåner, schyssta villkor och trygga avtal.

Vi bryr oss. På riktigt.

Vår företagskultur är präglad av våra värderingar och våra mål. Vi ska ha roligt, leverera hög tjänster och produkter av hög kvalitet och vi ska ta hand om varandra. Ett av våra mål är att vi ska vara en av de roligaste arbetsplatserna där vi har våra kontor. Vi är en bra bit på väg.

Hos oss är vi många med olika kompetensområden. Precis det är också vår styrka, för då kan vi tillsammans ta oss an väldigt stora, spännande och tekniskt krävande IT-projekt. Och då, då är det viktigt att man också trivs och mår bra på jobbet. Därför jobbar vi också hårt för att visa det genom det lilla extra hela tiden för våra medarbetare.

Personlig utveckling

Kompetensutveckling är viktigt för att trivas och utvecklas. Därför har alla anställda en årlig summa att spendera på utbildning eller kurser.

Extra ledigt

Dagen före röd dag jobbar vi halvdag. Och når vi företagsmålet får du och alla andra en extra vecka semester att spendera var, hur och när som helst.

Friskvårdsbidrag

Genom Benify har vi friskvårdsbidrag och personalförmåner som laddas upp med nytt belopp varje nytt kalenderår. Välj det du gillar.

Sport och föreningsliv

På de orter där Britt sponsrar lokala idrottslag får du tillgång till matcher genom säsongskort som du fritt kan boka.

Britt + lagsport

Gillar du tävlingar eller lopp? Sätt ihop ett lag eller haka på ett som redan finns. Britt står för profilerade lagkläder i allt från Stafettvasan till Nightrun eller Vårruset.

Välja arbetsredskap

I de flesta arbetsroller ingår möjligheten att själv välja arbetsredskap. Gillar du PC eller Mac? Samsung eller iPhone? Du väljer.

Teamkänslan och kulturen

Högt i tak. Lättsamt. Inga höga silos mellan avdelningarna. På Britt hjälper vi varandra, stöttar och blir sedda. Med glädje och humor gör vi dagarna ännu roligare. Bli inte förvånad om det busas ibland, eller ofta, alltid med kärlek och med glimten i ögat, förstås.

Profilkläder och produkter

Vi är stolta över vårt varumärke och därför får du varje år välja profilkläder i vår egna profilshop. Det kan vara allt från en piké och eller hoodie till jacka eller skjorta.

Det lilla extra

Julklapp, sommarpresent eller påskägg? Vi försöker alltid hitta det lilla extra som muntrar upp dig som medarbetare.

Konferens & Fest

Varje år har vi en gemensam konferensresa för alla orter. Däremellan har vi alltid en sommarfest och julfest i någon form, litet eller stort varierar.

Företagsbil

För alla resande tjänster i någon form har vi möjlighet till personalbil. Ett förmånligt bilägande där du själv får välja märke, form och färg.

Flextid

Livspusslet ska fungera, du kanske ska lämna eller hämta på dagis, gå till tandläkaren eller bankmöte på dagen.

Schyssta avtal

Allt det där andra som ska finnas och fungera har vi såklart på plats. Pension, försäkringar och bra avtal.

Fira framgång

Vi gillar bubbel och tårta, att fira framgång tillsammans är minst lika viktigt. Tycker vi. Så vi firar ofta.

Känns det som vi skulle gilla varann?