Hej. Kul att du hittade hit. Vi är Britt.

En av Mellansveriges största aktörer inom IT. Men vi vill också vara ett annorlunda IT- företag.

Ett företag som vill hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential. Ett mänskligare IT- bolag, helt enkelt. Vill du bli en av oss? Va kul! Vi är alltid nyfikna på nya människor som vill vara med på resan. Connecta med oss och lägg in ditt cv och följ lediga tjänster kanske vi ses i framtiden!

Hos oss blir du en i gänget.

Vi tror på laganda och att bygga framgång som ett team. Välkommen!

101 Medarbetare

Totalt är vi 101 medarbetare idag men vi behöver bli fler. Vi är allt ifrån IT-specialister, Projektledare, IT-tekniker, Drifttekniker, ServiceDesk till Systemutvecklare och Koordinatorer – alla experter inom sina områden.

Vår styrka

Vi är många med olika kompetensområden. Det är vår styrka. Därför kan vi tillsammans ta oss an väldigt stora, spännande och tekniskt krävande IT-projekt.

Teamkänsla

Vi tror att framgång bygger man tillsammans. Vi är ett team där alla har lika stor del i vår framgång.

Personlig utveckling

Vi tror att man trivs om man utvecklas. Så vi prioriterar kompetensutveckling för våra medarbetare.

Omtanke

Alla tycker om att bli sedda och uppskattade. Därför jobbar vi medvetet med att bry oss lite extra.

Roliga dagar

Vi spenderar stora delar av våra liv på arbetet. Då är det viktigt att vi har roligt också. Alla mår bra när de har roligt. Lite glädje och humor gör ju alla dagar roligare. Hos oss har vi en öppen, lättsam och rolig stämning så bli inte förvånad om det busas ibland. Vi har också regelbundna AW:s, vi fixar spel- eller grillkvällar och tycker helt enkelt om att hänga med varann.

Vad du får som anställd

Livet består av mer än bara jobb. Därför tror vi att om du mår bra som person och trivs kommer du också orka leverera bra i din roll på jobbet. Därför försöker vi alltid hitta det där lilla extra.

Självklart får du schyssta villkor och trygga avtal, men vi har mer. Hos oss har vi tillexempel halvdagar före varje röd dag, du får själv välja dina arbetsredskap, profilkläder och friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och möjlighet till personalbil. En annan fin förmån är om vi når företagsmålet, då får alla en extra vecka semester. För vad är bättre i form av belöning än ännu mer tid med sin familj och vänner?

–  ”DU får en extra vecka semester! DU får en extra vecka semester. ALLA får en extra vecka semester”

Lediga tjänster

Aktuella uppdrag IT-konsult Falun. Gillar du Britt?

SharePoint utvecklare till Eskilstuna. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Senior utvecklare till Eskilstuna. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Systemintegratör till Eskilstuna. Gillar du Britt? Gillar Britt dig?