Håkan Dahlberg, 51

Jobbar som: Systemutvecklare

Vad gör du som systemutvecklare?

Lite som det låter, utvecklar system, systemstöd och webbutveckling, mycket inom SharePoint.

Hur länge har du jobbat på Britt?

Sedan januari 2018.

Vem på jobbet skulle du ta med till en öde ö och varför?

Alla! För att vi är ett så skönt gäng, en skön mix och alla bidrar på sitt sätt.

Vad ville du bli när du var liten?

Pilot

Vilket är det största eller roligaste projektet som du jobbat med?

Det största är nog projektet mot Växa Sverige, och roligast är Oxelösundshamn därför att där var jag med från början och fått designa och tänka, hitta lösningar för kunden. Det vi gjorde för dem var ett s.k kamp-kunskapsadministrationsverktyg, kunskap och utbildningsregistrering av personal i Sharepoint till deras intranät där de kan sköta all bemanning och schemaläggning av personal.

Vad är roligast med ditt jobb?

Skapandet. Och att göra saker som används, som någon har verklig glädje av. Men också att man inte jobbar ensam, utan att man är en i ett gäng, ett team.

Vilken är din största utmaning i jobbet?

Att hela tiden hänga med i utvecklingen och nyheter. Det händer nytt hela tiden inom systemutveckling, som när vi startar ett projekt tillexempel, efter 3-4 månader kan vi ha helt andra möjligheter än mot när vi startade. Det är både utmanande och roligt.

“Det bästa med att jobba på Britt är familjekänslan och att det är högt i tak, det är inte gemenskap, det är på riktigt en familjekänsla. Även att man får ta ansvar, kundkontakt, man blir inte tilldelad uppgifterna utan att man får ta hand om kunden, det är skoj.”

Vem på jobbet har mest oväntade talanger?

Då säger jag Magnus, vår platschef, han är så otroligt skön och avslappnad. Och rolig.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

Det är ganska mycket koda, att utveckla men också mycket kundkontakt varje dag. Det är allt från skypemöten till pree-sale och återkoppling, sånt är kul.

Vad är ditt bästa minne på Britt hittills?

Namnbytet till Britt, jag började precis när det genomfördes, det var och är fortfarande lite kul att säga man jobbar på Britt. Eller hos Britt.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Kunna resa i tiden.

Vill du jobba med Håkan och oss på Britt?

Hittar du inte den perfekta lediga tjänsten? Skicka en spontanansökan. Vi vill alltid höra ifrån fler talanger som gillar Britt och som vill ansluta till familjekänslan.