Daglig styrning

Daglig styrning är en lösning som vi byggt på en integrationsplattform och är perfekt för tillverkande företag med stora volymer av flöden och processer i olika former.

Daglig styrning är vad det låter egentligen, det är ett automatiserat och digitaliserat arbetssätt som spar tid och pengar i större produktions- eller tillverkningsföretag oavsett bransch.

Boka verksamhetsstöds-fika med Britt

Fråga oss så hjälper vi er igång.

Tillbaka

Tack för din fikfrågan!

Vi skickar en bekräftelse till din e-postadress. Där hittar du även kontaktuppgifterna till din fika-date om du behöver komma i kontakt med hen innan mötet.

{{ contact.name }}
{{ contact.title }} Boka fika
{{ errorMsg }} {{ bookInfo.salesman.name }}. Gå tillbaka
  • {{ day.date }}
  • {{ day.day }}
Dina uppgifter
Fika med britt

Datum: {{ bookInfo.time.date }}

Tid: {{ bookInfo.time.start }} - {{ bookInfo.time.end }}

Rådgivare: {{ bookInfo.salesman.name }}

Plats: {{ bookInfo.salesman.address }}

Många företag jobbar idag med tavlor, whiteboards eller Excel för hantering av den dagliga driften i verksamheten inom många områden. Det kan vara allt från 2-do listor, avvikelser, åtgärder, ansvariga, ordrar, personalplanering, leveranser och reklamationer. Men det finns smartare sätt.

Fördelar:

Information i realtid
Ökad produktivitet
Bättre leveranssäkerhet
Tillförlitlighet

Daglig styrning är en systemintegration med en motor i mitten som hämtar in all information och data från kundens system, på jämna intervall och tider som ni själva bestämmer. Sen slår den samman all information till en överskådlig bild som presenterar en nulägesbild av alla system helt enkelt. Det spar både tid, resurser och ökar leveranssäkerheten i verksamheten.

Den största fördelen visar sig dock den dag ett verksamhetssystem behöver bytas ut eller förnyas, att byta ut ett system med ett spindelnät av direktintegrationer är i det närmaste en omöjlig uppgift där samtliga inblandade system i någon mån blir inblandade och kan behöva göra anpassningar. Med all integration samlad via en central integrationsmotor är samma uppgift inte alls lika betungande, i detta fall handlar det om att skapa och anpassa en koppling mot det nya systemet medan övriga inblandade aktörer fortsätter kommunicera som vanligt. Mer kostnadseffektivt att utveckla integrationer med en integrationsmotor än att göra direktintegrationer.