Christian Toth, 29

Jobbar som: ServiceDesk - 2:nd Line Support

Vad gör du som 2:nd Line Support i ServiceDesk?

Jag gör djupare felsökningar i kundcase som kommer in till vår ServiceDesk. När ärenden kommer in till vår support som kräver mer jobb och mer tid, eskaleras dem till oss i andra-linan efter första kontakt med ServiceDesk. Vi löser problem och är daglig support till våra kunder.

Hur länge har du jobbat på Britt?

Jag började i januari 2014, så snart 5 år.

Vad ville du bli när du var liten?

Kock. Jag gillar matlagning och det var länge en backup-plan.

Vad är roligast med ditt jobb?

Variationen. Den ena dagen är inte den andra lik, väldigt olika arbetsdagar. Sen går utvecklingen så fort inom IT att nästa månad har vi helt nya case, nya system och kanske nya lösningar, det är också roligt i det här jobbet.

Vilka egenskaper behöver man ha för att lyckas i din roll tror du?

Man måste tycka om att jobba i team, det är mycket teamkänsla och vi hjälper alltid varann och stöttar varandra. Man behöver nog också vara bra på att lyssna och kunna sätta sig in i kundens problem och upplevelse, att se och förstå helheten samt att möta kunden på rätt nivå tror jag är viktigt.

Vem på jobbet skulle du ta med till en öde ö och varför?

Andreas Kangas för att med honom skulle man nog kunna överleva en stund. Han har rolig humor och är väldigt finurlig med bra idéer.

“Det bästa med att jobba på Britt är alla jobbarkompisar och teamkänslan. Alla försöker verkligen hjälpa varandra och dörrarna är alltid öppna och det finns inga trösklar mellan avdelningarna. Sen har vi väldigt roligt också.”

Vad är det roligaste minnet eller samtalet av kundcase du tagit emot?

Det var ett kundcase som vi löste efter mycket kontakt med fler av deras leverantörer fram och tillbaka, där kunden var så nöjd att han skrev långa mail med glädjerop och att vi var hans hjältar, han var så tacksam att vi hittade en lösning på ett rätt långdraget problem. Sånt är kul, när kunden skriver från hjärtat och som går rakt in i våra hjärtan också, det är ju därför vi är här, för dem.

Vem på jobbet har mest oväntade talanger?

Niclas Wallin svarar jag då, det sägs han ska vara grym på att grilla. Lite mer utöver-det-vanliga-grillningen.

Vad finns med på din bucketlist?

Resa jorden runt

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Pausa tiden, när man upplever att den inte räcker till och kunna trycka på en knapp.

Vill du jobba med Christian och oss på Britt?

Hittar du inte den perfekta lediga tjänsten? Skicka en spontanansökan. Vi vill alltid höra ifrån fler talanger som gillar Britt och som vill ansluta till familjekänslan.