Hej. Vi är Britt.

Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre.

För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Ett företag som vill hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential. Ett mänskligare IT-bolag, helt enkelt. Välkommen!

Nu söker vi fler medarbetare till Britt. Gillar du Britt? Gillar Britt dig? Hoppas att vi ses!

Här hittar du alla lediga tjänster.

Så här tänker vi.

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar.

Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle, för dagens människor och organisationer.

Utan IT, inget liv. Dramatiskt? Kanske, men tänk efter. Vad händer om IT-infrastrukturen går ner?

Så vi har bestämt oss för att vara det företaget som ser till att din infrastruktur funkar precis så bra som du förväntar dig. Perfekt anpassad efter ditt företags och dina användares unika behov. Vi vill ge dig trygghet och frihet. Trygghet att kunna lita på din IT. Att inte behöva oroa dig för om det funkar eller inte. Vi ger dig IT som inte märks. Och det ger dig frihet som hjälper dig att uppnå din fulla potential på jobbet, i karriären, på fritiden, i familjen och, faktiskt, i livet.

Vill du veta mer?

Britts nyhetsbrev

Ange din mailadress här om du vill ha senaste nytt från Britt. Vi delar självklart aldrig med oss av dina uppgifter till tredjepart och du kan välja att avsluta din prenumeration när du vill.

Våra tjänster

IT-infrastruktur
Molntjänster
Verksamhetsstöd

IT-infrastruktur

Produkter

Perfekt anpassade lösningar kräver bra produkter, och bra produkter möjliggör att nya idéer och funktioner kan förverkligas snabbt och smidigt. Med stor valfrihet och brett sortiment från de största och bästa leverantörerna har vi samlat allt i vår webbshop. Både tryggt och smidigt.

Kommunikation

Bra kommunikationslösningar är många gånger den viktigaste infrastrukturen. Den ska vara både säker och flexibel. Men framförallt ska allt fungera precis så bra som det är tänkt, oavsett varifrån man väljer att jobba och med vilken operatör.

On-premises-lösningar

On-premises-lösningar (även kallade on-prem) är installerade och körs från kundens eller organisationens egna lokaler eller i eget ägo, istället för i en drifthall. Oavsett om ni vill drifta och sköta era egna servrar eller ha dem i vårt moln, har vi rätt lösningar för rätt behov.

Säkerhet

IT-säkerhet är en viktig del i en övergripande säkerhetspolicy. De flesta organisationer lagrar ovärderlig information i sina IT-system, och i takt med att hoten blir mer och mer komplexa ökar behovet av bra och säkra lösningar. Vi har rätt lösningar och funktioner.

Konsulttjänster

Britts långa erfarenhet i kombination med gedigen kompetens gör att vi kan erbjuda allt från drifttekniker och hustekniker till avancerade systemspecialister. Vi erbjuder professionella konsulttjänster med inriktning på flera olika infrastrukturplattformar.

Molntjänster

Arbetsplats som tjänst

Det finns många som kan leverera stora volymer av PC, Mac och telefoner i kartong till en kund, men det är inte alla som kan hantera det dagliga flödet. Många stora och små återkommande inköp ställer höga krav på rutiner. Det ska gå snabbt, smidigt och enkelt. Precis allt det, det är vi riktigt vassa på.

Telefoni som tjänst

Låt oss hjälpa er med telefonerandet så kan ni lägga mer tid på affärerna. Vi har lösningar som gör att fler på företaget kan svara, oavsett var de befinner sig. Våra mest populära lösningar är dessutom molnbaserade, vilket betyder att ni inte behöver underhålla någon hårdvara.

Print som tjänst

Det viktigaste för oss när det gäller print, är inte att enbart leverera en produkt, utan att skapa en problemfri och enkel drift för våra kunder. Skrivaren och printern skall fungera precis som det är tänkt, utan avbrott och driftstopp. Med uppkopplade enheter kan vi både spara tid och pengar för er.

Managed Hosting

Med våra tre säkerhetsklassade drifthallar utrustade med den allra senaste tekniken kan vi erbjuda trygg IT-drift på svensk mark. Låt oss ta hand om er IT-drift och göra det vi är bäst på. Det viktigaste för oss är säkerhet, snabb support när den väl behövs och innovativa lösningar som kan utveckla er verksamhet.

Managed Cloud

Våra managed cloud-lösningar är både skalbara, säkra och kostnadseffektiva. Ofta baserar vi våra lösningar på Microsoft Azure eller Amazon Web Services. Våra drivna och erfarna experter kan hjälpa er att skapa den perfekta lösningen för er organisation i molnet. Managed cloud innefattar bland annat IaaS, PaaS och SaaS. Flexibilitet perfekt förpackat.

Office 365

Med Office 365 får du tillgång till dina filer var som helst, när som helst. Vi hjälper er med allt från rådgivning, planering, migrering och integration. Välj själv om ni vill underhålla och drifta Office 365 eller om ni vill lägga det på oss, oavsett vilket blir det perfekt anpassat till just er verksamhet.

Verksamhetsstöd

Integration

Integration av olika system är en viktig del i en organisation, och vi hjälper våra kunder att ta tillvara på sina befintliga IT-system och gjorda IT-investeringar. För det är när systemen pratar med varandra som vi kan få ut maximalt affärsvärde och störst flexibilitet.

Utveckling & Lösningar

Effektiv systemutveckling innebär att vi hjälper våra kunder att utveckla system som stödjer verksamheten. Med rätt system kan vi höja affärsnyttan för våra kunder. Vi utvecklar allt från tidrapporteringssystem, truckapplikationer, rekryteringssystem till mobila lösningar och appar.

Mobila lösningar

Tillgänglighet är idag en självklarhet för företag och organisationer, och användaren förväntar sig att ha information inom räckhåll oavsett var man befinner sig. Vi utvecklar mobila lösningar som gör det möjligt för användarna att alltid vara uppkopplad, oavsett enhet och oavsett var de befinner sig.

Samarbetsplattform

Vi hjälper våra kunder att skapa effektiva samarbetsytor där de kan dela information kring exempelvis projektplatser, kvalitetsdokument, avtalshantering och dela dokument. Kanske är det i SharePoint eller Office 365, vi skräddarsyr efter era specifika behov och organisation.

Webbplatser

Vi hjälper våra kunder att utveckla moderna, informativa och responsiva webbplatser. Varje uppdrag är unikt och skräddarsytt efter era behov, och vi kan vara med på varje steg från analys och strategi, genom produktion och lansering, till förvaltning, support och fortlöpande förbättringar.

Britt E-handel

Här hittar du vår webbshop. Vi har dock inte hunnit byta kostym på den ännu, men det kommer. Vi lovar.

Nyheter

Nominerade till näringslivsgalan Guldstänk

Nu startar läxhjälpen – “Många behöver en fast tid”

Nu är alla våra Britt-bolag certifierade i kvalité och miljö!

Kontakta oss. Vi har kontor i 5 städer i mellersta Sverige.

Eskilstuna

Britt Eskilstuna AB
Kungsgatan 6-8
632 20 Eskilstuna
016 16 06 60
eskilstuna@britt.se

Falun

Britt Falun AB
Nybrogatan 23
791 70 Falun
023 483 30
falun@britt.se

Stockholm

Britt Stockholm AB
Pipers väg 2 A
170 73 Solna
08 400 260 20
sales.sto@britt.se

Västerås

Britt Västerås AB
Metallverksgatan 10
721 30 Västerås
Box 423, 721 08
021 10 66 00
vasteras@britt.se

Örebro

Britt Örebro AB
019 16 68 70
orebro@britt.se

Rådgivare

Erik Hansson

Lennart Ekman

Johanna Folkesson

Magnus Johansson

Tore Nallgård

Stefan Hellkvist